U bevindt zich hier: Open Perspectief

OpenPerspectief

De omgeving van uw organisatie

Maatschappelijke, bedrijfseconomische en technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Succesvolle organisaties zijn in staat zich snel en wendbaar weten te organiseren. Onder meer door voor specifieke innovaties en oplossingen in wisselende netwerken met externe partners samen te werken, daarbij slim gebruik te maken van nieuwe technologieën en met nieuwe business modellen te werken. 

Waarom het u aangaat

De snel veranderende wereld vraagt veel uzelf en uw organisatie. Immers, als uw organisatie van blijvende betekenis wil zijn en daarmee haar voortbestaan wil waarborgen, dan kunt u niet achterblijven. Dan zult u initiatieven gestart zijn om uw organisatie aan te passen aan de maatschappelijke, bedrijfseconomische en technologische ontwikkelingen. Of het nu gaat om het vormen van netwerksamenwerkingen met partners buiten uw eigen organisatie, de verdere digitalisering van het werk of het vakmanschap van de professional weer centraal stellen, al deze initiatieven hebben impact op de mensen in uw organisatie. Op hoe zij met klanten, netwerkpartners en elkaar omgaan, hoe zij hun werk uitvoeren en hoe leidinggevenden hun teams begeleiden en faciliteren. 

Hoe OpenPerspectief zich onderscheidt

Wij begeleiden organisaties in de commerciële en publieke sector te vernieuwen. Resultaatgericht, door het verbinden en effectief maken van de diversiteit in talenten van mensen, de individuele en organisatorische ambities, waarden en belangen. Vanuit de overtuiging dat ruimte voor diversiteit zoveel meer mogelijkheden geeft en mensen tot hun recht komen. De methode van OpenPerspectief is uniek juist op dat aspect. Zoals kunstenaar Wassily Kandinsky zei: 'aangezien het aantal kleuren en vormen oneindig is, zijn ook de combinaties oneindig en tegelijkertijd de werkingen'. Door vanuit de haarvaten van de organisatie te werken worden vernieuwingen met meer plezier en sneller gerealiseerd!

 

OpenPerspectief
Wilhelminalaan 9 | 3451 HJ Vleuten (Utrecht) | + 31 (0)6 43950936 | info@openperspectief.nl