U bevindt zich hier: Maatschappelijk

Maatschappelijk

OpenPerspectief streeft ernaar in alle facetten van haar bedrijfsvoering duurzaam te handelen. Duurzaam in haar relatie met klanten door geen momentgebonden adviseursafhankelijke oplossing te bieden, maar door de klant te helpen bij het ontwikkelen en inzetten van de eigen kracht. Een oplossing waar de klant van OpenPerspectief ook op langere termijn iets aan heeft.
Ook in de relaties die OpenPerspectief aan gaat met samenwerkingspartners wil zij duurzaam handelen. Openheid, integriteit en respect staan daarin centraal.

Duurzaam ondernemen betekent voor OpenPerspectief ook verantwoordelijkheid nemen in de zorg voor haar medemens en bij te dragen aan het creëren van gelijke kansen en ontwikkelmogelijkheden. Daarom investeert OpenPerspectief een deel van de omzet en tijd in activiteiten van maatschappelijke organisaties in binnen- en buitenland.

Oog voor milieu en vermindering van verspilling zijn voor OpenPerspectief ook van groot belang. Door zoveel mogelijk gebruik te maken van openbaar vervoer en fiets wil OpenPerspectief haar steentje bijdragen aan het milieu. Ook zet OpenPerspectief zich in om op verantwoorde manier met de inkoop en het gebruik van bedrijfsmiddelen om te gaan, door voor duurzame leveranciers te kiezen en efficiënt gebruik te maken van middelen.

Op deze manier streeft OpenPerspectief naar een duurzaam perspectief voor haar klanten, relaties en de maatschappij waar zij deel vanuit maakt.
 

OpenPerspectief
Wilhelminalaan 9 | 3451 HJ Vleuten (Utrecht) | + 31 (0)6 43950936 | info@openperspectief.nl